Lisätiedot
Soittolistat
Rekisteröidy
Assistent Zorg en Welzijn

Activiteitenbegeleider

Rotterdamse Munt is actief binnen een specifiek gebied binnen zorg- en welzijn, namelijk dagbesteding. De kern van dagbesteding is het ontwikkelen, organiseren en begeleiden van activiteiten. Als lid van het zorg- en welzijnsteam draag je hieraan bij.

De houder van deze badge heeft bij De Rotterdamse Munt het volgende laten zien:
  • Door actieve ondersteuning van de sociaal begeleider heeft deze badgehouder een rol gespeeld in het faciliteren van diverse activiteiten.
  • Met een opmerkzaam oor voor de behoeften van deelnemers, vrijwilligers en wijkbewoners op het gebied van activiteiten bij De Rotterdamse Munt, heeft deze badgehouder zich onderscheiden.
  • Een wekelijks uurtje ontspanning organiseren voor deelnemers van de dagbesteding is een taak die deze badgehouder met toewijding heeft vervuld. Van het spelen van gezellige spelletjes tot het voeren van (thema)gesprekken en het stimuleren van lichaamsbeweging door bijvoorbeeld ontspannende wandelingen, de badgehouder heeft gezorgd voor waardevolle momenten van plezier en verbinding.
  • Een actieve deelname aan de wekelijkse bijeenkomsten van 'De Groene Herstelacademie' getuigt van de badgehouder's betrokkenheid bij het verbeteren van het activiteitenaanbod. Door constructief mee te denken en innovatieve ideeën aan te dragen, heeft de badgehouder bijgedragen aan het creëren van een levendige en inspirerende omgeving.

Deze badge is toegekend door een medewerker van de Rotterdamse Munt.

Tehtävät
Tehtävä nro.1
Vastauksen vahvistanut: Yksi aktiviteetin järjestäjä
Hoe kun je deze vaardigheid behalen?
  • Je ondersteunt de sociaal begeleider bij Rotterdamse Munt in het organiseren van activiteiten. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld het zorgen voor koffie of thee na een rondleiding, deelname aan een wandeling, helpen klaarzetten van een workshop, materialen verzamelen voor een activiteit;
  • Je luistert goed naar welke behoefte deelnemers, vrijwilligers en wijkbewoners hebben op het gebied van activiteiten bij Rotterdamse Munt. Je bent in staat deze informatie te delen met je praktijkbegeleider en te vertalen naar een activiteit;
  • Je organiseer van een wekelijks uurtje ontspanning voor de deelnemers van de dagbesteding: een spelletje spelen, een goed (thema)gesprek voeren, sport en beweging (een mooie wandeling maken bijvoorbeeld);
  • Je neemt deel aan de wekelijkse bijeenkomsten van ‘De Groene Herstelacademie’ en denkt hierin mee over nieuw activiteitenaanbod.
Kirjaudu ja aloita tehtävä

Kategoriat

Social competence
Badgecraft isännöi tätä alustaa ja kehittää sitä yhdessä johtavien koulutusorganisaatioiden kanssa. Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta myönnettiin osarahoitusta tämän foorumin ensimmäisen version rakentamiseen. Ota yhteyttä support@badgecraft.eu.
Alusta
Vaihda toiseen kieleen:
Osarahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta
EtusivuKarttaAktiviteetitSoittolistat