About
Playlists
Sign up
21 eeuwse werk-vaardigheden
5

21 eeuwse werk-vaardigheden

You have to get all badges from the list below
De houder van deze badge heeft aan ten minste 5 vaardigheden behorende tot de 21 eeuwse vaardigheden (of 21st Century Skills) gewerkt. En daarmee laten zien dat er een basis is om effectief en succesvol deel te kunnen nemen aan de samenleving van nu en in de toekomst.

21ste eeuwse vaardigheden zijn bijvoorbeeld kritisch denken, creatief denken, probleem oplossen, computational thinking, informatie vaardigheden, ICT-basis vaardigheden, media wijsheid, communiceren, samenwerken, sociale en culturele vaardigheden en zelfregulering (Kennisnet en SLO). Voor deze specifieke badge is er gewerkt aan Communiceren, Inzet, Samenwerken, Kritisch denken en Creativiteit.

Deze badges zijn uitgereikt door een werkbegeleider of jongerenwerker in Rotterdam, nadat de houder van deze badge een specifieke 21ste eeuwse vaardigheid hebben laten zien. Deze badge betekend niet dat de houder deze vaardigheid compleet bezit, maar wel dat er gewerkt is aan deze vaardigheid.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
De eigenaar van deze 21e eeuwse vaardigheden badge heeft 5 onderdelen van de 21e eeuwse vaardigheden doorlopen door te verkennen, reflecteren en samen te werken.

Interest categories

Crafts and making

Tags

ESCO
#Transversal skills/competences
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists