About
Playlists
Sign up
1

Creëer met stijl

Join
OverviewBadges

Creëer met stijl

Join

Content

Ontdek de creatieve wereld van stijl met onze activiteit "Creëer met stijl". Ontwikkel jouw artistieke vaardigheden op een unieke en speelse manier, ongeacht jouw niveau. Verken verschillende technieken en stijlen om jouw creativiteit te verbeteren en nieuwe perspectieven te ontdekken. Experimenteer met kleuren, vormen en materialen, en laat je inspireren door de wereld om je heen. Leer ook over kunststromingen en beroemde kunstenaars om inzicht te krijgen in hun technieken en jouw eigen unieke stijl te vinden. Doe mee met "Creëer met stijl" en laat jouw artistieke kant stralen!

Get activity badge

Ontwerpmeester Get this badge

De Ontwerpmeester-badge wordt uitgereikt aan degenen die een talent en vaardigheid hebben op het gebied van ontwerpen. Deze badge is bedoeld om de creativiteit en expertise van de drager te erkennen en te benadrukken.

De Ontwerpmeester-badge geeft aan dat iemand veel weet over ontwerpen. Ze kennen allerlei ideeën, trucjes en gereedschap om mooie dingen te maken. Als er moeilijke problemen zijn, kunnen ze die oplossen. Ze zijn heel goed in het bedenken van mooie oplossingen. Bedrijven en collega's kunnen op hen vertrouwen voor projecten en vakmanschap.

Je kunt de badge meer waarde geven door na behalen van de badge bewijs toe te voegen.
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Jouw Prestatiegerichte Doelen:
Om deze badge te verdienen, wordt van je verwacht dat je aan de volgende vaardigheden en gedrag voldoet:

  • Het is belangrijk om te weten dat kwaliteit, creativiteit, technische vaardigheden en communicatie erg belangrijk zijn als je uitblinkt in ontwerp.
  • het essentieel om je beste werk te presenteren en unieke ideeën te bedenken. Het is ook belangrijk om de juiste vaardigheden te hebben in ontwerptools en goed samen te werken met klanten en collega's.

Je kunt de badge meer waarde geven door na behalen van de badge bewijs toe te voegen.
Career and job readiness
Added to playlist (1)
Share:

Organisers

Leer- praktijkcentrum gemeente Rotterdam (NPRZ)

Used in playlists

Modevormgeving
Leer- praktijkcentrum gemeente Rotterdam (NPRZ)
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists