About
Playlists
Sign up
22

Van Rotterdammer naar Superhero

Join
OverviewBadges

Van Rotterdammer naar Superhero

Join

Content

We weten allemaal dat het leven draait om zoveel meer dan alleen dagelijkse dingetjes. Het is tijd om te erkennen dat verborgen talenten klaarliggen in een wereld vol avontuur, of het nu gaat om waterpret aan het strand of bruisende stedelijke ontdekkingen! De Gemeente Rotterdam daagt mensen uit om hun talenten te ontdekken en in te zetten, of dat nu is tijdens avonturen op het water of in het hart van de stad. Met de nadruk op jeugdwerk en zomerkampen, biedt de Gemeente Rotterdam niet alleen onvergetelijke ervaringen, maar deelt ze ook haar kennis en accommodaties met scholen, bedrijven, instellingen en particulieren.

Bovendien weten we dat vrijwillig jeugdwerk leidt tot een verbeterde mentale en fysieke gezondheid, betere schoolprestaties en verminderde criminaliteit. Maar de voordelen reiken verder dan dat. Vrijwilligers bij de Gemeente Rotterdam ontwikkelen vaardigheden die hun toekomstige positie op de arbeidsmarkt verbeteren! Werkgevers zijn namelijk op zoek naar kandidaten met diverse vaardigheden, waaronder teamwork, probleemoplossend vermogen, leiderschapskwaliteiten en een positieve instelling. En deze vaardigheden kunnen allemaal worden ontwikkeld tijdens de onvergetelijke Gemeente Rotterdam-vakanties.

Digitale Open Badges
Een badge is een digitaal symbool dat een prestatie, vaardigheid of ervaring vertegenwoordigt die iemand heeft behaald. Het fungeert als een visueel bewijs van iemands verworvenheden. Via hun Badge Wallet kunnen mensen hun behaalde badges delen met anderen door een digitaal overzicht te bieden van hun prestaties en vaardigheden. Dit stelt hen in staat om hun badges of hun badge-verzameling gemakkelijk te presenteren en anderen te laten zien wat ze hebben bereikt.

Dus pak je zwemkleding, zet je zonnebril op en laat je talenten sprankelen. Bij de Gemeente Rotterdam is er een breed scala aan activiteiten en programma's waar je jouw talenten kunt ontdekken en ontwikkelen. Of het nu gaat om sport, kunst, muziek, leiderschap of gemeenschapsdienst, er is een plek voor iedereen om te stralen. Laten we samen lachen, leren en genieten van de geweldige ervaringen die de Gemeente Rotterdam te bieden heeft!

Get activity badge

Hero of the day: Leonie Burggraaf Get this badge

Leonie Burggraaf is een rolmodel voor anderen vanwege haar inzet voor openheid over mentale gezondheid en het bieden van een open podium. Ze streeft ernaar om het taboe rondom mentale gezondheidsproblemen te doorbreken en een veilige ruimte te creëren waar mensen vrijuit kunnen praten over hun ervaringen en uitdagingen. Ze creëert een omgeving waarin iedereen zich veilig voelt om te praten over mentale gezondheid, stigma's te doorbreken en steun te vinden bij elkaar. Door haar inzet voor openheid over mentale gezondheid en het bieden van een open podium, laat Leonie zien dat het bespreken van mentale gezondheid normaal is en dat het hebben van uitdagingen op dit gebied geen reden is voor schaamte. Ze bevordert een cultuur van acceptatie, begrip en steun, waardoor anderen worden aangemoedigd om zichzelf te uiten en hulp te zoeken wanneer dat nodig is.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
De houder van deze badge heeft laten zien aandacht te hebben voor cultuur van acceptatie, begrip en steun. Hierdoor is deze houder van de badge een rolmodel binnen de Gemeente Rotterdam waardoor anderen worden aangemoedigd om zichzelf te uiten en hulp te zoeken wanneer dat nodig is.

Skills

ESCO
#adapt styles of leadership
Personal development
Added to playlist (0)
Time to complete: 45 minutes
Share:

Organisers

Gemeente Rotterdam
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists