Om
Spillelister
Registrer deg

Cities of Learning-plattform

Cities of Learning-plattformen forvandler byer til blomstrende læringsøkosystemer. Elever, organisasjoner og offentlige institusjoner kan kartlegge læringsmuligheter, kombinere lokale og digitale opplevelser gjennom spillelister, utstede og tjene digitale åpne merker for å verdsette og anerkjenne læring og prestasjoner.

Utforsk

Cities of Learning-nettverket

Cities of Learning-plattformen støtter Cities of Learning-nettverket for å gjøre læring åpent, tilgjengelig og inkluderende.

Bli del av det voksende Cities of Learning-nettverket og få tilgang til din lokaliserte versjon av plattformen med domenet your.cityoflearning.eu, skreddersydd merkevarebygging, brukerstøtte, opplæring og nettverksmuligheter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kartleggingsmuligheter

Publiser aktiviteter og gjør dem tilgjengelige i et enkelt kart over området. Ulike filtre og sorteringsverktøy hjelper brukere med å finne muligheter som passer til behovene og interessene deres

Digitale åpne merker

Det er tid for annerkjennelse! Alle opprettede aktiviteter har et automatisk generert digitalt merke som kan redigeres. Det kan utstedes via e-post, ved å skanne QR-kode eller ved å laste opp påkrevd bevis.

Lærespilleliste

Kombiner lokale og online aktiviteter i spillelister med noen få klikk. Spillelister, også kjent som læringsstier, kan ha en spesifikk sekvens, valgfrie og påkrevde aktiviteter før den fullføres

Har du lyst til å starte en læringsby?

Last ned ditt gratis startsett nå!
Find out more
Hardt arbeid

Cities of Learning-plattformen kommer alle til gode

Fordeler for elever

 • Tilgang til læringsmuligheter.
 • Anerkjennelse av praktisk erfaring, ferdigheter og oppnåelser.
 • Oppdag nye muligheter.
 • Profesjonell støtte for fremtidige karrierer og nye muligheter.

Fordeler for instruktører

 • Bedre synlighet.
 • Data om innvirkning og prestasjoner.
 • Plattform for å koble sammen ulike typer læring.
 • Digitale verktøy for å støtte elever i å utvikle ferdigheter i det 21. århundre.

Fordeler for by- og regionadministrasjon

 • Åpen og inkluderende læringsstruktur.
 • Data for å informere om offentlige politiske beslutninger.
 • Metoder for å nå strategiske mål
 • Muligheter for livslang læring

Fordeler for bedrifter og ansatte

 • Bedre jobberedskap.
 • Oversikt over ferdigheter.
 • Nye kanaler for å søke etter talenter.
 • Arbeidsgiver- og forretningsmerkevare.

Flere detaljer om funksjoner

Cities of Learning-plattformen er et læringssystem som inkluderer funksjonalitet du trenger for å skape en god læringsopplevelse

Brukerroller og -tillatelser

Arrangører, aktiviteter og spillelister har tre brukernivåer – eier, administrator og bruker. Det er dermed fleksibelt nok til å tildele nødvendige rettigheter og tillatelser.

ESCO ferdighetsdatabase

Alle aktiviteter kan inkludere ferdigheter fra ESCO database – den europeiske, flerspråklige klassifiseringen av ferdigheter, kompetanse, kvalifikasjoner og yrker.

Open Badges-standard

Digitale merker bruker Open Badges 2.0-versjon, en global standard for digitalt verifiserte merker.

Automatisk genererte åpne merker

Merkeinformasjon og -beskrivelse genereres automatisk fra grafikk og innhold i aktiviteten, slik at det er klart for rask redigering og bruk.

Avanserte vurderingfunksjoner

Vurdering av læring og oppnåelser kan implementeres ved å sette opp merkeoppgaver og inkludere selvvurdering, fagfellevurdering og arrangørvurdering.

Digital merkeportefølje

Opptjente merker kan organiseres og deles gjennom en digital merkeportefølje. Retningslinjer for deling av brukernes merkesamling.

Analytisk

Arrangører kan se og evaluere virkningen av å bruke plattformen og analysere data relatert aktivitetene, spillelistene og merkene deres.

Flerspråklig plattform

Plattformen brukes på mange språk, og kan oversettes og lanseres på lokale språk ved bruk av integrerte oversettelsesverktøy. Kontakt oss hvis du ønsker å bidra med oversettelse.

Cities of Learning-partnere

Cities of Learning-plattformen utvikler seg kontinuerlig og styres av internasjonale partnere i form av ikke-statlige organisasjoner, offentlige institusjoner og bedrifter.

BINSBabilon travelBadgecraftBreakthroughCagliarimetCazallaCittà Metropolitana di CagliariCodec vzwConfartigianatoCreativitasEuropaischeGoeuropeHyvarilaIdealudicaJumpin hubKids in actionLAONELjubljanaMadibaMazeliNURNectarusOPar respostas sociaisPlan beredy4LifeSEAL CyprusSkills connectSratISSystem & GThink ForwardTiPovej!Vesfold og TelemarkWTEC
Badgecraft driver denne plattformen og utvikler den sammen med ledende utdanningsorganisasjoner. EUs Erasmus Plus-program har delfinansiert utviklingen av den første versjonen av denne plattformen. Kontakt support@badgecraft.eu.
Plattform
Endre til annet språk:
Delfinansiert av EUs Erasmus Plus-program
HjemKartProsjekterSpillelister