Sobre
Playlist
Registrar-se
1

Dialoogtafel European Year of Skills 2023

Wednesday, May 24, 2023 09:00 - 17:00
Add to calendar
Spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen, Netherlands
Participar
Visão globalPatentes

Dialoogtafel European Year of Skills 2023

Wednesday, May 24, 2023 09:00 - 17:00
Spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen, Netherlands
Participar

Sobre

Doe mee aan de Dialoogtafel European Year of Skills 2023 op het Onderwijs Innovatie Festival 2023!

Beste onderwijsprofessionals,

Wil jij de toekomst van onderwijs en vaardigheden vormgeven? Heb je innovatieve ideeën en ervaringen die je wilt delen? Dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan de Dialoogtafel European Year of Skills 2023 tijdens het Onderwijs Innovatie Festival 2023!

Wat is de Dialoogtafel European Year of Skills 2023? Het is een interactieve en inspirerende bijeenkomst waarbij we ons richten op het bevorderen van vaardigheden in het onderwijs. Dit jaar, 2023, is uitgeroepen tot het European Year of Skills, waarin we de nadruk leggen op het versterken van de rol van onderwijs bij het ontwikkelen van vaardigheden en het vergroten van de inzetbaarheid van individuen.

Tijdens de Dialoogtafel krijg je de kans om samen te werken met andere onderwijsprofessionals, experts en belanghebbenden. Je kunt jouw ideeën en perspectieven delen, uitdagingen en kansen verkennen, en samen innovatieve oplossingen bedenken. Daarnaast bieden we ruimte voor het delen van best practices en ervaringen, zodat we van elkaar kunnen leren en inspiratie kunnen opdoen voor innovatieve onderwijspraktijken.

Hoe kun je deelnemen? Het is eenvoudig! Registreer je voor het Onderwijs Innovatie Festival 2023 en meld je aan voor de Dialoogtafel European Year of Skills 2023. Tijdens de Dialoogtafel krijg je de gelegenheid om actief deel te nemen aan discussies en het opstellen van een actieplan voor vaardigheidsontwikkeling in het onderwijs.

Dit is jouw kans om een verschil te maken in het onderwijs en bij te dragen aan de ontwikkeling van vaardigheden voor de toekomst. Samen kunnen we de deuren openen naar nieuwe mogelijkheden en kansen voor onderwijsinnovatie.

Wacht niet langer en sluit je aan bij de Dialoogtafel European Year of Skills 2023 op het Onderwijs Innovatie Festival 2023! Samen bouwen we aan een toekomst vol vaardigheden.

Schrijf je vandaag nog in en reserveer jouw plek aan de Dialoogtafel European Year of Skills 2023.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

logo's 21st century skills & Entrepreneurial skills


Resources

Get activity badge

Skills for the Future Champion Get this badge

Gefeliciteerd! Als deelnemer aan de Dialoogtafel European Year of Skills 2023 over vaardigheden voor de toekomst heb je waardevolle inzichten en ideeën gedeeld. Je hebt bijgedragen aan het identificeren van cruciale vaardigheden voor de toekomstige arbeidsmarkt en samenleving. Je hebt ook nagedacht over effectieve manieren waarop onderwijs deze vaardigheden kan ontwikkelen en hoe onderwijsinstellingen kunnen samenwerken met stakeholders om vaardighedenontwikkeling te versterken.

Deze badge erkent jouw betrokkenheid bij het bevorderen van vaardigheden voor de toekomst en jouw bijdrage aan het creëren van bewustwording over het belang van deze vaardigheden. Door jouw actieve deelname aan de dialoogtafel ben je een ware kampioen geworden voor de ontwikkeling van vaardigheden die nodig zijn in de snel veranderende wereld.

Je inzichten en ideeën hebben bijgedragen aan het vergroten van het bewustzijn over de rol van onderwijs bij het ontwikkelen van deze vaardigheden en het belang van samenwerking tussen onderwijsinstellingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Door jouw bijdrage draag je bij aan het vormgeven van toekomstgericht onderwijs dat aansluit bij de behoeften van de samenleving en de arbeidsmarkt.

Draag deze badge met trots en blijf je inzetten voor de bevordering van vaardigheden voor de toekomst. Samen kunnen we een verschil maken en een positieve impact hebben op het onderwijs en de toekomstige generaties.

Well done, Skills for the Future Champion!
Tarefas
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Neem deel aan de Dialoogtafel European Year of Skills 2023 op het Onderwijs Innovatie Festival 2023.

Voer dialoog over:
  • Welke vaardigheden zijn cruciaal voor de toekomstige arbeidsmarkt en samenleving?
  • Op welke manieren kan onderwijs deze vaardigheden effectief ontwikkelen?
  • Hoe kunnen onderwijsinstellingen samenwerken met stakeholders, zoals bedrijven en maatschappelijke organisaties, om vaardighedenontwikkeling te versterken?

Deel gerust je ideeën, stel vragen, geef aanvullende voorbeelden van succesvolle samenwerkingen die hebben bijgedragen aan vaardigheden ontwikkeling.

Om de waarde van je badge te verhogen kun je in deze badge bijvoorbeeld een reflectie toevoegen over deze dialoog, of stappen beschrijven die jij gaat zetten die verband houden met de dialoogtafel European Year of Skills 2023. Dit kan via een geschreven tekst of tekening, of via foto, video of geluidsfragment.

Localização

Spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen, Netherlands

Habilidades

EntreComp
#Imagine
EntreComp
#Develop ideas
Carreira e preparação para o trabalho
Adicionado à Playlist (0)
Tempo para completar: 1 hora
Compartilhar:

Organizadores

Rotterdam City of Learning
A Badgecraft roda uma infra-estrutura web para Cidades e Regiões de Aprendizagem. O consórcio Europeu desenvolve esta plataforma com o co-financiamento do programa da União Europeia Erasmus+
Plataforma
Alterar idioma:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
InícioMapaAtividadesPlaylist