О нас
Плейлисты
Зарегистрироваться
1

Onderwijs Innovatie Festival - Leersystemen en Open Badges

Tuesday, May 24, 2022 10:00 - 11:00
Add to calendar
Parc Spelderholt, Spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen, Netherlands
Присоединяйтесь
ОбзорБейджи

Onderwijs Innovatie Festival - Leersystemen en Open Badges

Tuesday, May 24, 2022 10:00 - 11:00
Parc Spelderholt, Spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen, Netherlands
Присоединяйтесь

Содержание

Studenten en het onderwijs in verbinding brengen met mensen, organisaties en bedrijven in de stad, dat is wat al jaren goed gebeurd. Maar hoe deze initiatieven nu goed in kaart brengen? Hoe kunnen we het leren tijdens deze initiatieven valideren?

Cities of Learning is opgericht om mensen te ondersteunen bij het herkennen en inzichtelijk maken van wat zij leren en daardoor inzicht krijgen in hun ervaringen, vaardigheden en talenten, zowel binnen als buiten school. Door middel van open badges (digitale mini-certificaten) kunnen deze ervaringen, vaardigheden en talenten inzichtelijk gemaakt worden. Door toekomstgerichte leerkansen aan te bieden die aansluiten bij interesses, kunnen mensen met plezier datgene leren wat bij hen past en zich beter voorbereiden op hun toekomst.

Het Cities of Learning-initiatief is inmiddels uitgegroeid naar ruim 40 steden en regio’s wereldwijd. Gebruikers kunnen hun eigen leerpad creëren, werken aan persoonlijke- en loopbaanontwikkeling en open badges verdienen. 

Tijdens deze workshop zul je het Cities of Learning platform en Open Badges verkennen. We gaan actief aan de slag met een casus en zelf een Open badge aanmaken en open badge verdienen.

De workshop wordt geleidt door Sandra Zoomers, jongerenwerker, trainer in het internationale jongerenwerkveld en partner in het Cities of Learning Netwerk in binnen en buitenland. Sandra leidt de samenwerkingsverbanden Dutch Cities of Learning in Tilburg, Breda en Rotterdam. Ze is ook de link naar allianties in de Eastern Cape in Zuid-Afrika en het onlangs gelanceerde Curaçao Island of Learning. Sandra heeft een schat aan ervaring ontwikkeld met het ontwerpen en gebruiken van digitale Open Badges-systemen. Een Leven lang ontwikkelen, digitale geletterdheid, 21e-eeuwse vaardigheden, ondernemersvaardigheden, mentale gezondheid en de wereldwijde Global Youth Skills komen hierbij veelvuldig aan bod.

Opgeven kan via het Onderwijs Innovatie Festival 2022
Voor meer informatie neem contact op met sandrazoomers@gmail.com


Get activity badge

Nieuwsgierige ontdekker Get this badge

De eigenaar van deze badge heeft de workshop Leersystemen en Open Badges gevolgd tijdens het Onderwijs Innovatie Festival op Parc Spelderwolt, mei 2022. Tijdens deze 50 minuten workshop zijn het Cities of Learning platform en Open Badges verkent. Er is kort geexperimenteert met het maken van een Open badge.

De badge is uitgegeven door Sandra Zoomers, jongerenwerker, trainer in het internationale jongerenwerkveld en partner in het Cities of Learning Netwerk in binnen en buitenland.
Waar vind je Open Badges in jouw stad?

Задания
Задание номер 1
Выдан организатором или посредством сканирования QR-кода
Deze badge wordt uitgegeven na deelname aan de workshop.

Het is mogelijk om een korte reflectie op de leerervaring toe te voegen aan deze badge. Dit maakt de badge meer valide voor toekomstige lezers van de badge. Daarnaast is het interessant voor uzelf om na een tijdje nog te kunnen teruglezen wat u tijdens deze workshop heeft ervaren.

Расположение

Parc Spelderholt, Spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen, Netherlands

Умения

ESCO
#learning technologies
ESCO
#manage personal lifelong learning
ESCO
#encourage students to acknowledge their achievements
Личное развитие
Добавить в плейлист (0)
Время на выполнение: 1 час
Поделиться:

Организаторы

Rotterdam City of Learning
Badgecraft размещает эту платформу и разрабатывает ее вместе с ведущими образовательными организациями. Программа Европейского Союза Erasmus+ выделила софинансирование для создания первой версии этой платформы. Свяжитесь с support@badgecraft.eu.
Платформа
Изменить язык:
Со-финансировано в рамках программы Erasmus+ Европейского Союза
Домашняя страницаКартаМероприятияПлейлисты